Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Τρίτη 29 Απριλίου 2008

ΠΑΣΧΑ 2008 ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΔΟΜΝΙΣΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ



























ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΔΟΜΝΙΣΤΑ
ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ.... ΛΙΓΟ

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ ΑΓΟΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!

Τρίτη 22 Απριλίου 2008

ΟΧΙ ΣΕ Κ Α Θ Ε ΕΙΔΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ !!

Τι θα πεί κ. Τσίπρα μου "διαχωρισμός σε σκληρά και μαλακά ναρκωτικά:
" ΟΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ" !!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ" κ. ΤΣΙΠΡΑ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΥΣΙΕΣ!!!ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ !! ΣΙΓΟΥΡΑ. ΜΑΥΡΗ ή ΑΣΠΡΗ ΟΜΩΣ ???

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ : "ΕΓΙΝΕ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ" ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ...ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ?
ΛΥΣΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΡΟΔΟΥΛΕΣ!! ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ "ΣΥΝ"? Ε, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!





Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΛΑΦΡΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ κ.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ

Κυριακή 20 Απριλίου 2008

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΜΑΚΗ ΣΕ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ 2 1/2 ΩΡΩΝ!!

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ??

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008, Ο Μάκης μαζί με τον αδελφό του επισκεφθήκανε στο θάλαμο 922 του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ" τον Χρήστο Ζαχόπουλο. Η συνάντηση κράτησε πάνω απο 2,5 ώρες και απ ότι ξέρουμε, περιστράφηκε γύρω απο την επερχόμενη κατάθεση Ζαχόπουλου στον ανακριτή. ΞΕΡΟΥΜΕ ότι ο Μάκης πήγε σαν ΜΑΝΤΑΤΟΦΟΡΟΣ της Ρηγίλλης, κουβαλώντας εντολής για το τι έπρεπε και τι δεν έπρεπε να πει ο παρ ολίγον αυτόχειρας, ώστε και οι σχέσεις του με το κόμμα να μη διαταραχθούν και ο Μάκης να βγει αληθινός για όλα τα ψέμματα που έλεγε τόσο καιρό. Ο ρόλος του ΜΑΝΤΑΤΟΦΟΡΟΥ ΜΑΚΗ διαπιστώθηκε μετα απο λίγες μέρες που απάλλαξε τη ΝΔ και κρέμασε Θέμο και Τσέκου. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ.
ΟΛΟΙ ένοχοι πλήν ΜΑΚΗ και ΖΑΧΟ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!





Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!
ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!

ΚΑΙ .............ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ή Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ


Πήγα Τετάρτη 16 Απριλίου στην Εφορία Γλυφάδας για να καταθέσω την δήλωση του Ε9. Η προθεσμία έληγε 18/04/08 . Η ουρά ατέλειωτη και η υπομονή Ελληνικότατη. Για να καταθέσεις όμως τη δήλωση πρέπει να έχει την περσινή του Ε9, αν θέλεις να κάνεις κάποια μεταβολή στα ακίνητά σου. ΟΜΩΣ απ ότι έλεγε η υπάλληλος, ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ του Ε9 ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ !!! κάθε ΤΡΙΤΗ. Η προθεσμία όμως έληγε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Επομένως θα ήσουν ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ και θα έτρωγες το πρόστιμο. Θα μου πείτε , καλα τελευταίες μέρες βρήκες να πας κι εσύ;. Αφου είμαι μέσα στην προθεσμία όποτε θέλω θα πάω, (ως ΕΝΤΕΛΩΣ Έλλην). ΟΜΩΣ ποιός σας είπε ότι οι υπηρεσίες του Δημοσίου μπορούν να δουλεύουν ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ; σε ποιό μέρος του κόσμου, κάποιοι δουλεύουν ΕΝΑΛΛΑΞ; Για πέστε μου.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΙΣ.... ΚΟΛΩΝΕΣ !!

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΩΝΕΣ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ "ALTER" ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ") ΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, ΘΑΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!

ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΤΑ
..ΣΕΒΗ ΜΟΥ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive